Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porrasboyz F.C. (122591) - Südtribüne Alicante C.F. (436995) » 351927597: T35/J5/VI

Liga 351927597 Información oficial sobre el partido 351927597 en Hattrick

03.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / VI.705 (15023)

Sesamo Hale F.C. Alineación oficial del equipo 'Sesamo Hale F.C.' en el partido 1 - 0 Al-Andalus C.F. Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus C.F.' en el partido
Clodomiro Maestro González (89') 1 - 0
Sesamo Hale F.C. Alineación oficial del equipo 'Sesamo Hale F.C.' en el partido 1 - 0 Al-Andalus C.F. Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sesamo Hale F.C. Alineación oficial del equipo 'Sesamo Hale F.C.' en el partido 2 - 0 Al-Andalus C.F. Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sesamo Hale F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Sesamo s'avançava al marcador al minut 89, després d'un rebot que va caçar en Clodomiro Maestro González per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Sesamo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eric Wahlen en un 1 contra 1 amb el porter Ferki Thaqi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Júlio António Penaguião va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ramón Ríos Argote va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88, Eric Wahlen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mika Vähätiitto.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Mika Vähätiitto de Sesamo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Al-Andalus C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 10 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Thierry Huard, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 31 minuts, el Al-Andalus va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thierry Huard de Al-Andalus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Clayton Vassallo de Al-Andalus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonard Balint de Al-Andalus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador Sjakie van Brussel de Al-Andalus s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.