Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiz FC SAD (435858) - Crisantemo (1457229) » 351926922: T35/J5/VI

Liga 351926922 Información oficial sobre el partido 351926922 en Hattrick

03.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / VI.693 (15011)

Patapumparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba FC' en el partido 1 - 1 FC Baskonia Alineación oficial del equipo 'FC Baskonia' en el partido
Marc Sanchez (7') 1 - 0
1 - 1 Szymon Cylka (39')
Patapumparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba FC' en el partido 1 - 1 FC Baskonia Alineación oficial del equipo 'FC Baskonia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patapumparriba FC Alineación oficial del equipo 'Patapumparriba FC' en el partido 2 - 0 FC Baskonia Alineación oficial del equipo 'FC Baskonia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patapumparriba FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Marc Sanchez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Patapumparriba.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Patapumparriba van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Budimir Žarković, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 es va veure una gran oportunitat per a Patapumparriba per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Albert Montull, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Jannick Woneem de Patapumparriba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Knud Hækkerup de Patapumparriba va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Christoph Trännapp va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Tanio Villegas es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Sánchez.

FC Baskonia

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 39 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Szymon Cylka de Baskonia marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Maxime Maillot va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 49, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tanio Villegas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Daniel Czapnik que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gregor Herzog de Baskonia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Tiago Peseiro no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Oskar Nørgaard.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Baskonia va fer una substitució al minut 62. Cedric Leubel va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Xaver Keiser.