Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BDL (489488) - Batea FS (801106) » 351926369: T35/J5/VI

Liga 351926369 Información oficial sobre el partido 351926369 en Hattrick

03.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / VI.683 (15001)

Peña Elsquenovan Alineación oficial del equipo 'Peña Elsquenovan' en el partido 3 - 0 U.D. Ronda de Nelle Alineación oficial del equipo 'U.D. Ronda de Nelle' en el partido
Leon Trabenfeldt (10') 1 - 0
Ander Elizburu (19') 2 - 0
Leon Trabenfeldt (73') 3 - 0
Peña Elsquenovan Alineación oficial del equipo 'Peña Elsquenovan' en el partido 3 - 0 U.D. Ronda de Nelle Alineación oficial del equipo 'U.D. Ronda de Nelle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peña Elsquenovan Alineación oficial del equipo 'Peña Elsquenovan' en el partido 1 - 0 U.D. Ronda de Nelle Alineación oficial del equipo 'U.D. Ronda de Nelle' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Elsquenovan

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Elsquenovan prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Leon Trabenfeldt va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 106 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ander Elizburu sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 19 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Dumitru-Ion Voicu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Elsquenovan, Leon Trabenfeldt, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 47 (Ocasión tiro lejano): Al minut 47 un refús amb el peu d'en Cukup Sariadi Agustiono va anar a parar als peus del Leon Trabenfeldt que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): Gabriel Romero Florindo va sorprendre Cukup Sariadi Agustiono amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ander Elizburu de Elsquenovan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

U.D. Ronda de Nelle

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jean-Baptiste Brune, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Sinval Barreiro la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Ronda havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ronda va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Felipe Baena va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Ronda van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Fabián Bascuñan no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 18 de partit, quan un jugador de Ronda, en Fabián Bascuñan, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.