Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alegria.cf. (989241) - AC Eron (1337535) » 351921762: T35/J3/VI

Liga 351921762 Información oficial sobre el partido 351921762 en Hattrick

19.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / VI.601 (14919)

alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido 2 - 2 Sapporo CF Alineación oficial del equipo 'Sapporo CF' en el partido
0 - 1 Gonzalo Ayerdi (2')
0 - 2 Arjo Stark (4')
Sotiris Sakellaropoulos (38') 1 - 2
Philip Dierkes (79') 2 - 2
alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido 2 - 2 Sapporo CF Alineación oficial del equipo 'Sapporo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido 6 - 0 Sapporo CF Alineación oficial del equipo 'Sapporo CF' en el partido
Es un cenizo 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alegria.cf.

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Sotiris Sakellaropoulos trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Philip Dierkes facilitava les coses al alegria.cf. amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Hildebert Rauxel va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Hildebert Rauxel de alegria.cf. va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Esben Rossen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 224 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 80, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Paul Avnskjold sempre els tira per la dreta i en Emil Czerwiak, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sotiris Sakellaropoulos.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Hildebert Rauxel va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de alegria.cf. es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 70 (Lesión): Hildebert Rauxel va sortir coix del terreny de joc, substituït per Fritz Hubricht. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Esben Rossen no li va importar gens ni mica.

Sapporo CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Arjo Stark estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gonzalo Ayerdi va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 2.
  • 182 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Arjo Stark va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aldo Lasalandra va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 48. En Arjo Stark va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Lineu Cravo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sapporo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Aldo Lasalandra va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Ayerdi de Sapporo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oreste Pondi de Sapporo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, İlter Atıfet de Sapporo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Eggerd Welzenstein ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.