Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valencialegends (310880) - MalPasCat (489681) » 351919835: T35/J10/VI

Liga 351919835 Información oficial sobre el partido 351919835 en Hattrick

07.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / VI.566 (14884)

Taganana CF Alineación oficial del equipo 'Taganana CF' en el partido 1 - 2 Arepa Pepa Alineación oficial del equipo 'Arepa Pepa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taganana CF Alineación oficial del equipo 'Taganana CF' en el partido 2 - 0 Arepa Pepa Alineación oficial del equipo 'Arepa Pepa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taganana CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 57, Cyril Hiblot de Taganana empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Taganana per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cyril Hiblot, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Cyril Hiblot va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Taganana se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aloisius Herrle de Taganana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 71 de partit, quan un jugador de Taganana, en Valdemiro Fernandes, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Arepa Pepa

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Arepa va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Pablo Amórtegui aconseguint el 0 - 1.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Pedro José Ospina va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Arepa i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Arepa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Manuel Céspedes, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pedro José Ospina va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Gandur.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Alonso Castilla va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Arepa es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.