Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vdf Club de Futbol 2013 (1578424) - Vacas Sagradas (1414222) » 351918575: T35/J3/VI

Liga 351918575 Información oficial sobre el partido 351918575 en Hattrick

19.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / VI.544 (14862)

Bocadillo del dia Alineación oficial del equipo 'Bocadillo del dia' en el partido 1 - 0 Vacas Sagradas Alineación oficial del equipo 'Vacas Sagradas' en el partido
Gait-Jan Bodde (41') 1 - 0
Bocadillo del dia Alineación oficial del equipo 'Bocadillo del dia' en el partido 1 - 0 Vacas Sagradas Alineación oficial del equipo 'Vacas Sagradas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bocadillo del dia Alineación oficial del equipo 'Bocadillo del dia' en el partido 3 - 0 Vacas Sagradas Alineación oficial del equipo 'Vacas Sagradas' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bocadillo del dia

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gait-Jan Bodde de Bocadillo aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Bocadillo va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Miro Huhtakallio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Elek Hári del Bocadillo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Kobi Kutner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bocadillo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Bocadillo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cyril Benton ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hauke De Feyter de Bocadillo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kosmas Kavouratos no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ulrik Laursen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 55 (Tirita): Al minut 55 de partit, el jugador Miro Huhtakallio de Bocadillo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Vacas Sagradas