Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Giants Galaicos (1586742) - Jazztel Sucks FC (777475) » 351915331: T35/J4/VI

Liga 351915331 Información oficial sobre el partido 351915331 en Hattrick

26.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VI.486 (14804)

Zigic Team Alineación oficial del equipo 'Zigic Team' en el partido 0 - 1 Jazztel Sucks FC Alineación oficial del equipo 'Jazztel Sucks FC' en el partido
0 - 1 Gerrie Tukker (56')
Zigic Team Alineación oficial del equipo 'Zigic Team' en el partido 0 - 1 Jazztel Sucks FC Alineación oficial del equipo 'Jazztel Sucks FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zigic Team Alineación oficial del equipo 'Zigic Team' en el partido 2 - 0 Jazztel Sucks FC Alineación oficial del equipo 'Jazztel Sucks FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zigic Team

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Zigic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Massimiliano Arecchia, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 39 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Carl Johan Hansen va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Loïk Costa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrick Flatz de Zigic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Jonny Lövstrand ocupà el lloc d'en Cezary Małaszewski al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Zigic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Gregory Piscopo de Zigic va abandonar el terreny de joc després de 74 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Luis Caldera va entrar en el seu lloc.

Jazztel Sucks FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): Gerrie Tukker va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Jazztel i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Jazztel va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paolo Sottili, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Jazztel van sortir al contraatac al minut 35, però Muriz Jasnić va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gregory Piscopo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 70 de joc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Jazztel es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pedro Tomás Echande no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marcelino Funes al camp.