Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de la pica (796595) - Barri La Plata F.C. (1418048) » 351914004: T35/J8/VI

Liga 351914004 Información oficial sobre el partido 351914004 en Hattrick

24.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / VI.462 (14780)

riverito Alineación oficial del equipo 'riverito' en el partido 4 - 2 LOS CINIFES VERDES Alineación oficial del equipo 'LOS CINIFES VERDES' en el partido
0 - 1 Abundio Aeta (23')
Predrag Protić (35') 1 - 1
1 - 2 Mike Brönner (61')
Duman Özlenen (71') 2 - 2
Predrag Protić (86') 3 - 2
Vlad Bala (87') 4 - 2
riverito Alineación oficial del equipo 'riverito' en el partido 4 - 2 LOS CINIFES VERDES Alineación oficial del equipo 'LOS CINIFES VERDES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
riverito Alineación oficial del equipo 'riverito' en el partido 3 - 1 LOS CINIFES VERDES Alineación oficial del equipo 'LOS CINIFES VERDES' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

riverito

Goles Goles

  • 109 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 23 minuts Tosari Soekarnoputra es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Abundio Aeta que d'un gran xut va marcar per a CINIFES el 0 - 1.
  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Passat el minut 35 de joc, Predrag Protić facilitava les coses al riverito amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del riverito van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Duman Özlenen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Predrag Protić va donar a riverito un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan riverito va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vlad Bala des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vlad Bala va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Josep Rubiols va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Rendert Baremans va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de riverito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): riverito va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Auguste Léchevin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josep Rubiols.

LOS CINIFES VERDES

Goles Goles

  • 137 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Rafael de Magalhães la va convertir en gol amb un remat de cap en Mike Brönner tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 61 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Alexe Bold va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CINIFES va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pablo Muro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mike Brönner de CINIFES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Urs Kogler de CINIFES va abandonar el terreny de joc després de 7 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Josep Rubiols va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): En Abundio Aeta va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.