Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benikalap Valencia Athletic (1435584) - Deportivo Egabrense (118029) » 351911179: T35/J3/VI

Liga 351911179 Información oficial sobre el partido 351911179 en Hattrick

19.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / VI.412 (14730)

Alicante Blacks Alineación oficial del equipo 'Alicante Blacks' en el partido 1 - 1 HUGAL TEAM Alineación oficial del equipo 'HUGAL TEAM' en el partido
Jorge Fuertes (74') 1 - 0
1 - 1 Aldo Angelo Fedele (87')
Alicante Blacks Alineación oficial del equipo 'Alicante Blacks' en el partido 1 - 1 HUGAL TEAM Alineación oficial del equipo 'HUGAL TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alicante Blacks Alineación oficial del equipo 'Alicante Blacks' en el partido 1 - 1 HUGAL TEAM Alineación oficial del equipo 'HUGAL TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,4 % 11,0 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alicante Blacks

Goles Goles

  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Jorge Fuertes va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Alicante.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Alicante sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luís Manoel Valadares, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 10 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Alejandro Raab del Alicante ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Raab va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Alicante puguin veure en Joachim Friedrich Marschall jugant de nou; ja que al minut 64 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Kevin Mansfield el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

HUGAL TEAM

Goles Goles

  • 105 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Antton Unanue va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Aldo Angelo Fedele va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. HUGAL posava el marcador 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de HUGAL van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 82 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Bálint Csizmazia, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillem Español de HUGAL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Guillem Español ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.