Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antartika FK (1578600) - El limon mecánico (773492) » 351911044: T35/J11/VI

Liga 351911044 Información oficial sobre el partido 351911044 en Hattrick

14.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 11 / VI.409 (14727)

Soc. Dptiva. Eivar FK Alineación oficial del equipo 'Soc. Dptiva. Eivar FK' en el partido 2 - 1 serale Alineación oficial del equipo 'serale' en el partido
Gentzen Abaroa (5') 1 - 0
Izei Sarasua (31') 2 - 0
2 - 1 Jesús Gallo (37')
Soc. Dptiva. Eivar FK Alineación oficial del equipo 'Soc. Dptiva. Eivar FK' en el partido 2 - 1 serale Alineación oficial del equipo 'serale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Soc. Dptiva. Eivar FK Alineación oficial del equipo 'Soc. Dptiva. Eivar FK' en el partido 0 - 1 serale Alineación oficial del equipo 'serale' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soc. Dptiva. Eivar FK

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Eivar va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Gentzen Abaroa aconseguint el 1 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Eivar va augmentar la diferència quan Izei Sarasua no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Al minut 55, Gentzen Abaroa gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Eivar, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Tomás Venega va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arotz Arrizibieta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Egoitz Zarraonaindia de Eivar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Gentzen Abaroa, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

serale

Goles Goles

  • 153 Minuto 37 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jesús Gallo va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el serale va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Oronzo Manfio va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Roger Cadafalch aquest no va estar a l'altura.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xalo Albeiro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de serale va anar a parar a la dreta de l'atac on en Goran Alić, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 260 Minuto 68 (Ocasión de falta): El jugador visitant Xalo Albeiro va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 68 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chulián García-Sala de serale es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Uğur Kaçıran de serale va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roger Cadafalch.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Elisardo Ovejero es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Xalo Albeiro estava fent un bon partit.