Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los marismeños (1596517) - Brigton&HA (493541) » 351909892: T35/J2/VI

Liga 351909892 Información oficial sobre el partido 351909892 en Hattrick

12.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / VI.389 (14707)

los marismeños Alineación oficial del equipo 'los marismeños' en el partido 1 - 2 Brigton&HA Alineación oficial del equipo 'Brigton&HA' en el partido
0 - 1 Marco Eriksson (36')
0 - 2 Frank Bachstelze (44')
Pascal Ray (89') 1 - 2
los marismeños Alineación oficial del equipo 'los marismeños' en el partido 1 - 2 Brigton&HA Alineación oficial del equipo 'Brigton&HA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los marismeños Alineación oficial del equipo 'los marismeños' en el partido 2 - 0 Brigton&HA Alineación oficial del equipo 'Brigton&HA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los marismeños

Goles Goles

  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els seguidors del marismeños van tornar a saltar d'alegria al minut 89. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Pascal Ray que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): marismeños enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Iván Gómez de Rivero hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Stig Seljeseth havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Pascal Ray quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Bernard Kilian va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Tudor-Octavian Ruja de marismeños es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 44, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Brigton&HA. La jugada d'estratègia del marismeños per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iván Gómez de Rivero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): marismeños van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Pascal Ray va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Petr Gondek i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a marismeños, però el xut de Pascal Ray va sortir bastant desviat.

Brigton&HA

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ignacio Blay el va rematar Marco Eriksson amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Brigton&HA va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Frank Bachstelze rematés de volea a la xarxa. El 0 - 2 pujava al marcador al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Brigton&HA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Watze van Schriek des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, el Brigton&HA va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Firmo Brei s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.