Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E Alp (1457455) - tikitaca (995784) » 351909282: T35/J4/VI

Liga 351909282 Información oficial sobre el partido 351909282 en Hattrick

26.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VI.378 (14696)

CaNAriOn.CoM Alineación oficial del equipo 'CaNAriOn.CoM' en el partido 3 - 2 tikitaca Alineación oficial del equipo 'tikitaca' en el partido
Ivan Panayotov (4') 1 - 0
1 - 1 Nicolas Skewes (34')
Marcos Isasti (52') 2 - 1
Ivan Panayotov (68') 3 - 1
3 - 2 Adriano Erba (74')
CaNAriOn.CoM Alineación oficial del equipo 'CaNAriOn.CoM' en el partido 3 - 2 tikitaca Alineación oficial del equipo 'tikitaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CaNAriOn.CoM Alineación oficial del equipo 'CaNAriOn.CoM' en el partido 1 - 5 tikitaca Alineación oficial del equipo 'tikitaca' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CaNAriOn.CoM

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): Canarion va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 4, quan Ivan Panayotov, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marcos Isasti de Canarion va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Canarion va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ivan Panayotov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Alfredo Casanova va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Canarion que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 77 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Fredy Landa no li va importar gens ni mica.

tikitaca

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 34 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Nicolas Skewes.
  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Adriano Erba va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 74 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Flavius Lupescu va estar a punt de posar per davant a tikitaca amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Evert Vitse va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Adriano Erba va encarar al porter al 19, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Arno Riediker de tikitaca no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Canarion. La jugada d'estratègia del tikitaca per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adriano Erba va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del tikitaca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tobias Schmutz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.