Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cromater c.f. (1431595) - Chocolate Blanco (1372629) » 351906235: T35/J11/VI

Liga 351906235 Información oficial sobre el partido 351906235 en Hattrick

14.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 11 / VI.323 (14641)

cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido 2 - 0 Spawn Cats Alineación oficial del equipo 'Spawn Cats' en el partido
Mario Moce (60') 1 - 0
Sebastian Chodorek (84') 2 - 0
cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido 2 - 0 Spawn Cats Alineación oficial del equipo 'Spawn Cats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido 2 - 1 Spawn Cats Alineación oficial del equipo 'Spawn Cats' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cromater c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Mario Moce va donar a cromater un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sebastian Chodorek es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Martiño Tumiraos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En André Luiz Carrasco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Martiño Tumiraos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gabriel Kempa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rogelio Paz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): cromater van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Martiño Tumiraos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): André Luiz Carrasco una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Serkan Sinan Kaptan va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Aníbal Muñoz de cromater va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Muammer Özal no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Gotthelm Dreves.

Spawn Cats

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spawn va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Quemada, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jochen Pirzer de Spawn va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Nieto de Spawn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jochen Pirzer de Spawn per doble groga al minut 86.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 5 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Borja Neves va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Quemada.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75, Tom Martinez de Spawn es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.