Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Sm0shy (1369376) - NOSEM FC (486490) » 351904307: T35/J6/VI

Liga 351904307 Información oficial sobre el partido 351904307 en Hattrick

10.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 6 / VI.289 (14607)

carmoli Alineación oficial del equipo 'carmoli' en el partido 2 - 0 Sopito / Futbar FC Alineación oficial del equipo 'Sopito / Futbar FC' en el partido
Piotr Świrszcz (62') 1 - 0
Fabien Balavoine (73') 2 - 0
carmoli Alineación oficial del equipo 'carmoli' en el partido 2 - 0 Sopito / Futbar FC Alineación oficial del equipo 'Sopito / Futbar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
carmoli Alineación oficial del equipo 'carmoli' en el partido 2 - 1 Sopito / Futbar FC Alineación oficial del equipo 'Sopito / Futbar FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,2 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carmoli

Goles Goles

  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 62 gràcies a la jugada de Piotr Świrszcz, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): El porter de carmoli va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Fabien Balavoine va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): carmoli va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Piotr Świrszcz en un 1 contra 1 amb el porter Sergio Rollán Alonso, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Antonio Malagón.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En David Albert de carmoli va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Andzelmas Jagutskas va prendre el seu rol al minut 12.

Sopito / Futbar FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marek Małagocki ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Bartolomeu Boazo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cristòfol Codarch no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Marek Małagocki la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Sopito havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.