Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Campelo FC (1458867) - Torrecilla del Rebollar (1580128) » 351902735: T35/J5/VI

Liga 351902735 Información oficial sobre el partido 351902735 en Hattrick

03.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / VI.261 (14579)

Los Sabios CF Alineación oficial del equipo 'Los Sabios CF' en el partido 6 - 3 Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido
0 - 1 Stuart Herrera (36')
Chris Laarmans (41') 1 - 1
Arjen Barendregt (42') 2 - 1
2 - 2 Roberto Faraon (49')
Vadim Kulagin (60') 3 - 2
Txema Villoria (61') 4 - 2
4 - 3 Stuart Herrera (63')
Yannick Gillebaard (70') 5 - 3
Yannick Gillebaard (73') 6 - 3
Los Sabios CF Alineación oficial del equipo 'Los Sabios CF' en el partido 6 - 3 Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Los Sabios CF Alineación oficial del equipo 'Los Sabios CF' en el partido 9 - 0 Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Sabios CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Sabios una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Chris Laarmans, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 41.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Sabios va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 42 Arjen Barendregt va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sabios contenien la respiració mentre en Vadim Kulagin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Sabios va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Txema Villoria va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 109 Minuto 63 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Zoran Grätz va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Stuart Herrera va aprofitar el regal, anotant el 4 - 3.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Yannick Gillebaard va augmentar l'avantatge de Sabios a 5 - 3 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 6 - 3 va pujar al marcador quan Sabios va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Yannick Gillebaard des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Sabios va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Yannick Gillebaard va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Zefiros Mpatatoudis.
  • 214 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Sabios tenia un penal al seu favor al minut 39, però el porter va aturar el xut de Yannick Gillebaard amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Zefiros Mpatatoudis, t'estimo!!!''

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Txema Villoria de Sabios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Torrecilla del Rebollar

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Torrecilla agafava avantatge al minut 36 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Stuart Herrera amb mestria.
  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 49 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Roberto Faraon.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Javier Coutiño al minut 6 semblava entrar, però Abílio Padinha va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Javier Coutiño va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 27. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Zoran Grätz va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Javier Coutiño. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Roberto Faraon de Torrecilla es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): En Balázs Nagy va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Stuart Herrera, que no va rendir al seu nivell habitual.