Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia .CF. (436714) - Panoja FC (776360) » 351902642: T35/J9/VI

Liga 351902642 Información oficial sobre el partido 351902642 en Hattrick

31.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VI.259 (14577)

Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 0 - 0 C.D. Nosu. Alineación oficial del equipo 'C.D. Nosu.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 2 - 0 C.D. Nosu. Alineación oficial del equipo 'C.D. Nosu.' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia .CF.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Valencia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Enrique Dayson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alexander Iaboni.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Enrique Dayson del Valencia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Carlos Caño s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 17 de partit, quan un jugador de Valencia, en Marek Kwieciński, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

C.D. Nosu.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Nosu., que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Bob Maldrie va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nosu. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bob Maldrie va sortir per sobre el travesser.