Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Valladolid Returns (122597) - Rusky (779176) » 351901981: T35/J12/VI

Liga 351901981 Información oficial sobre el partido 351901981 en Hattrick

21.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 12 / VI.247 (14565)

RC Delta de Vigo Alineación oficial del equipo 'RC Delta de Vigo' en el partido 3 - 0 Los KuntaKintes Alineación oficial del equipo 'Los KuntaKintes' en el partido
Albert Escarré (13') 1 - 0
Francesco Blessi (61') 2 - 0
Adrien Cuvellier (73') 3 - 0
RC Delta de Vigo Alineación oficial del equipo 'RC Delta de Vigo' en el partido 3 - 0 Los KuntaKintes Alineación oficial del equipo 'Los KuntaKintes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RC Delta de Vigo Alineación oficial del equipo 'RC Delta de Vigo' en el partido 0 - 1 Los KuntaKintes Alineación oficial del equipo 'Los KuntaKintes' en el partido
Tiene bastante suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RC Delta de Vigo

Goles Goles

  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Deltavigo va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Albert Escarré aconseguint el 1 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francesco Blessi va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 186 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Deltavigo va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Adrien Cuvellier, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 0.

Los KuntaKintes

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): KuntaKintes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Bronisław Czopiec va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de César Cogolls la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de KuntaKintes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): KuntaKintes van seguir progressant per la banda dreta. Hienerk Dorfinger va tenir la seva oportunitat al minut 78, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bronisław Czopiec de KuntaKintes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Passats 65 minuts de joc, en Leopoldo Jacinto Álvarez de KuntaKintes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Rune Kvalvåg no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ivan Mihovilčević ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.