Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Jardin (988548) - The Devil Tigers (778140) » 351899168: T35/J9/VI

Liga 351899168 Información oficial sobre el partido 351899168 en Hattrick

31.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VI.197 (14515)

Sporting s'Horta Alineación oficial del equipo 'Sporting s'Horta' en el partido 2 - 2 Celtic Estrella Alineación oficial del equipo 'Celtic Estrella' en el partido
0 - 1 Alexandre Caetano Lacerda (6')
0 - 2 Enrique Vázquez Villarreal (26')
Alberto Relinque (50') 1 - 2
Einar Fagoaga (52') 2 - 2
Sporting s'Horta Alineación oficial del equipo 'Sporting s'Horta' en el partido 2 - 2 Celtic Estrella Alineación oficial del equipo 'Celtic Estrella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting s'Horta Alineación oficial del equipo 'Sporting s'Horta' en el partido 0 - 2 Celtic Estrella Alineación oficial del equipo 'Celtic Estrella' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting s'Horta

Goles Goles

  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alberto Relinque trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sporting amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 52, deixant Einar Fagoaga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mario Caiazzo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 21 de joc.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Sporting va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Giovanni Richelda en un 1 contra 1 amb el porter Diego Campolo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Celtic Estrella

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Celtic agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alexandre Caetano Lacerda amb mestria.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enrique Vázquez Villarreal, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Celtic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Alexandre Caetano Lacerda va quedar-se sol davant el porter Anfred Dorrestein, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Edi Dumitrescu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 51 (Ocasión de falta): Edi Dumitrescu va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, un refús desafortunat de Anfred Dorrestein, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Enrique Vázquez Villarreal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Celtic van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 74 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Edi Dumitrescu, però la pilota va sortir per sobre del travesser.