Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llion FC (796240) - JAQUINSO F.C. (988309) » 351896406: T35/J2/VI

Liga 351896406 Información oficial sobre el partido 351896406 en Hattrick

12.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / VI.148 (14466)

CLUB ATLETICO LEONES Alineación oficial del equipo 'CLUB ATLETICO LEONES' en el partido 2 - 0 JAQUINSO F.C. Alineación oficial del equipo 'JAQUINSO F.C.' en el partido
José Pedro Marcenaro (60') 1 - 0
Peter-Jan Candries (69') 2 - 0
CLUB ATLETICO LEONES Alineación oficial del equipo 'CLUB ATLETICO LEONES' en el partido 2 - 0 JAQUINSO F.C. Alineación oficial del equipo 'JAQUINSO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CLUB ATLETICO LEONES Alineación oficial del equipo 'CLUB ATLETICO LEONES' en el partido 3 - 0 JAQUINSO F.C. Alineación oficial del equipo 'JAQUINSO F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CLUB ATLETICO LEONES

Goles Goles

  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): ATLETICO s'avançava al marcador al minut 60, després d'un rebot que va caçar en José Pedro Marcenaro per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, ATLETICO va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Peter-Jan Candries, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): ATLETICO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Folke Graulund va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cristiano Ulloa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50 es va veure una gran oportunitat per a ATLETICO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Folke Graulund, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter-Jan Candries.

JAQUINSO F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Viorel Popa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de JAQUINSO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de JAQUINSO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hipòlit Massana, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Viorel Popa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ATLETICO. La jugada d'estratègia del JAQUINSO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Hipòlit Massana va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 250 Minuto 77 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Ido Orgad l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Pablo Pitaluga de JAQUINSO va abandonar el terreny de joc després de 7 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Paul Rubinke va entrar en el seu lloc.