Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Liberalismo contra las Subvenciones (1421465) - Lekutrasto (435885) » 351891369: T35/J5/VI

Liga 351891369 Información oficial sobre el partido 351891369 en Hattrick

03.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / VI.58 (14376)

FC Racing Matasanos Alineación oficial del equipo 'FC Racing Matasanos' en el partido 4 - 0 F.C. PYU Alineación oficial del equipo 'F.C. PYU' en el partido
Deusdede Brito Rocha (42') 1 - 0
Alfonso del Valle (66') 2 - 0
Deusdede Brito Rocha (79') 3 - 0
Admer Touahria (81') 4 - 0
FC Racing Matasanos Alineación oficial del equipo 'FC Racing Matasanos' en el partido 4 - 0 F.C. PYU Alineación oficial del equipo 'F.C. PYU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Racing Matasanos Alineación oficial del equipo 'FC Racing Matasanos' en el partido 3 - 0 F.C. PYU Alineación oficial del equipo 'F.C. PYU' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Racing Matasanos

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Deusdede Brito Rocha de Matasanos aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Alfonso Del Valle va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Matasanos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Deusdede Brito Rocha va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Deusdede Brito Rocha va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Matasanos, Admer Touahria, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): José Milán Borja quasi marca en una jugada assajada de córner que Udo Kerschner havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Udo Kerschner va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Matasanos.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Laureano Pereyra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Marlon Hartkamp de Matasanos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): Matasanos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Udo Kerschner no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ronald Macokatić al camp.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Hermann Ahrberg va sortir coix del terreny de joc, substituït per Marc Giné. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

F.C. PYU

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Marvin Flessenkämper va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de piu que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 260 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Fiorenzo Della Giovanna, al minut 50 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de piu, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Antonio César Alaminos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sami Ilmola.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Phil Ramsden de piu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emilio García de piu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.