Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo de la Pezuña (437245) - ÑoraYo (1370138) » 351890065: T35/J2/VI

Liga 351890065 Información oficial sobre el partido 351890065 en Hattrick

12.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / VI.35 (14353)

Wild_Bunch Alineación oficial del equipo 'Wild_Bunch' en el partido 0 - 3 Coco Fighters Alineación oficial del equipo 'Coco Fighters' en el partido
0 - 1 Marcel Comajuan (54')
0 - 2 Marcel Comajuan (63')
0 - 3 Alberto Vizcaya (80')
Wild_Bunch Alineación oficial del equipo 'Wild_Bunch' en el partido 0 - 3 Coco Fighters Alineación oficial del equipo 'Coco Fighters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wild_Bunch Alineación oficial del equipo 'Wild_Bunch' en el partido 2 - 1 Coco Fighters Alineación oficial del equipo 'Coco Fighters' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wild_Bunch

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ove Bladblad! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Viesca va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 62, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier Pobo de Wildbunch es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Coco Fighters

Goles Goles

  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 54, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marcel Comajuan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Fighters el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marcel Comajuan va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Fighters l'avantatge per 0 - 3. Alberto Vizcaya en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 3 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 3, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Fighters va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Truls Clausen va desviar el xut final de Konstantin Stepanishin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Stefano De Martino va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Truls Clausen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Konstantin Stepanishin de Fighters va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Fighters va fer una substitució al minut 23. Robert Nalewajk va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Róbert Mezibroczky.