Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AVISAN S.A.D. (989845) - mirones futbol club (125328) » 351888807: T35/J4/VI

Liga 351888807 Información oficial sobre el partido 351888807 en Hattrick

26.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VI.12 (14330)

Toros Bravos Alineación oficial del equipo 'Toros Bravos' en el partido 0 - 0 Nordlingen Alineación oficial del equipo 'Nordlingen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toros Bravos Alineación oficial del equipo 'Toros Bravos' en el partido 2 - 0 Nordlingen Alineación oficial del equipo 'Nordlingen' en el partido
Tiene mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toros Bravos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Lorenzo Fabián del Bravos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Pedro Díez de Medina va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bravos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Ignacio Fernández Casariego va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bravos.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adolf Bellod va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Oskar Šťastný va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Ignacio Fernández Casariego de Bravos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Antonio Luis Montafia es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Prácido Asma.

Nordlingen

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nordlingen va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Carlos Horaicoechea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Nordlingen Yago Pérez Camacho quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Nunzius Geiger l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Nordlingen va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Wiljo van der Leij va anar a parar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Wiljo van der Leij va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Nunzius Geiger va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fidel Espinós, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arnaitz Basurto de Nordlingen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Era el minut 76 quan després d'una dura entrada, el jugador Romualdo Viana Bueno de Nordlingen s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.