Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL IBERIA (800662) - Tropezón de Tanos (800148) » 351886634: T35/J12/V

Liga 351886634 Información oficial sobre el partido 351886634 en Hattrick

21.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 12 / V.229 (5742)

sartaña Alineación oficial del equipo 'sartaña' en el partido 1 - 1 Tropezón de Tanos Alineación oficial del equipo 'Tropezón de Tanos' en el partido
Johan D. Billdahl (71') 1 - 0
1 - 1 Miguel Machado (83')
sartaña Alineación oficial del equipo 'sartaña' en el partido 1 - 1 Tropezón de Tanos Alineación oficial del equipo 'Tropezón de Tanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sartaña Alineación oficial del equipo 'sartaña' en el partido 1 - 1 Tropezón de Tanos Alineación oficial del equipo 'Tropezón de Tanos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sartaña

Goles Goles

  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Massimiliano Marco Chiappetti encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Johan D. Billdahl només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sartaña va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Fresnillo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jarl Kyhlflod, en lloc de córrer, relliscava.

Tropezón de Tanos

Goles Goles

  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Miguel Machado de Tropezón va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 21 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Tropezón va ser a punt de marcar al minut 21, quan el seu jugador Alfonso Neira va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Desiderio Maceira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Alfonso Neira de Tropezón, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Heliodoro Martínez Rico de Tropezón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Pablo Zahonero ocupà el lloc d'en Esteban Vallina al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Tropezón quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.