Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL IBERIA (800662) - Wwuwuwuuwuwuwus (48156) » 351886618: T35/J7/V

Liga 351886618 Información oficial sobre el partido 351886618 en Hattrick

17.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / V.229 (5742)

sartaña Alineación oficial del equipo 'sartaña' en el partido 0 - 2 KDM DESTROZAPORTEROS Alineación oficial del equipo 'KDM DESTROZAPORTEROS' en el partido
0 - 1 Ramiro Lemonde (86')
0 - 2 Nicolás Agustín Armentano (87')
sartaña Alineación oficial del equipo 'sartaña' en el partido 0 - 2 KDM DESTROZAPORTEROS Alineación oficial del equipo 'KDM DESTROZAPORTEROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sartaña Alineación oficial del equipo 'sartaña' en el partido 3 - 0 KDM DESTROZAPORTEROS Alineación oficial del equipo 'KDM DESTROZAPORTEROS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sartaña

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Elvio Sandoval va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de sartaña.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Johan D. Billdahl va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a sartaña per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Anton Badetscher, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Sergio Tamayo Oña de sartaña va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ignacio Serra va prendre el seu rol al minut 88.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): Luis Solano no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jarl Kyhlflod va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

KDM DESTROZAPORTEROS

Goles Goles

  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de KDM va ser finalitzada des de l'esquerra per Ramiro Lemonde al minut 86. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Naor Berlin arribés a peus de Nicolás Agustín Armentano, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a KDM el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Humberto Carneiro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramiro Lemonde de KDM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En José Aganzo va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.