Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CoZ 2.0 (774311) - bichales (493234) » 351886399: T35/J8/V

Liga 351886399 Información oficial sobre el partido 351886399 en Hattrick

24.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / V.225 (5738)

La_taronja_mecànica Alineación oficial del equipo 'La_taronja_mecànica' en el partido 4 - 0 bichales Alineación oficial del equipo 'bichales' en el partido
Jorge Conalos (35') 1 - 0
Yaacov Koren (36') 2 - 0
David Gentet (60') 3 - 0
Lourenço Paranhos (79') 4 - 0
La_taronja_mecànica Alineación oficial del equipo 'La_taronja_mecànica' en el partido 4 - 0 bichales Alineación oficial del equipo 'bichales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
La_taronja_mecànica Alineación oficial del equipo 'La_taronja_mecànica' en el partido 7 - 0 bichales Alineación oficial del equipo 'bichales' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La_taronja_mecànica

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Jorge Conalos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de La_taronja_mecànica.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Yaacov Koren va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 36 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): David Gentet va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 0 al minut 60.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lourenço Paranhos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a La_taronja_mecànica.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jonathan Guyot va rebre molts aplaudiments. Al minut 18 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yaacov Koren va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Pedro Fernández Solar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Yaacov Koren una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Pedro Fernández Solar va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del bichales. La jugada d'estratègia del La_taronja_mecànica per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jorge Conalos va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El La_taronja_mecànica ho intentava per la dreta per mitjà de Lourenço Paranhos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc de Clascà de La_taronja_mecànica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Jonathan Guyot de La_taronja_mecànica va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jørgen Corneliussen va prendre el seu rol al minut 37.

bichales

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): bichales van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Ramón Jimeno Caballer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Juan Luis Francia va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Francisco Coll, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.