Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCQuart (774922) - Atletico mv (1336674) » 351885668: T35/J8/V

Liga 351885668 Información oficial sobre el partido 351885668 en Hattrick

24.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / V.212 (5725)

FCQuart Alineación oficial del equipo 'FCQuart' en el partido 0 - 2 athletic kalvin Alineación oficial del equipo 'athletic kalvin' en el partido
0 - 1 Taavi Ülesoo (35')
0 - 2 Taavi Ülesoo (68')
FCQuart Alineación oficial del equipo 'FCQuart' en el partido 0 - 2 athletic kalvin Alineación oficial del equipo 'athletic kalvin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FCQuart Alineación oficial del equipo 'FCQuart' en el partido 1 - 4 athletic kalvin Alineación oficial del equipo 'athletic kalvin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCQuart

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Cristi Gheorghe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Eduardo Sguera va entorpir al marcador d'en Diego Guaita per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Jean-Denis Delhaye va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

athletic kalvin

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Taavi Ülesoo va posar els visitants athletic per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): athletic va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Taavi Ülesoo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Diego Dalza va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cédric Carpentier, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 16, un contraatac del athletic no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Diego Dalza perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Clemente Mislei de athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Gabriel Hagstedt se sentia fresc com una rosa.