Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pratense c.f. (796726) - Aliagas Team (772463) » 351880509: T35/J4/V

Liga 351880509 Información oficial sobre el partido 351880509 en Hattrick

26.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / V.120 (5633)

CHAMBERI_TFE Alineación oficial del equipo 'CHAMBERI_TFE' en el partido 3 - 3 Aliagas Team Alineación oficial del equipo 'Aliagas Team' en el partido
0 - 1 Şansal Sumerhan (6')
0 - 2 Stefanis Galvatzoglou (44')
Carlos Zalla (49') 1 - 2
1 - 3 Daniele Poloni (61')
Carlos Zalla (73') 2 - 3
Mario Carracedo (81') 3 - 3
CHAMBERI_TFE Alineación oficial del equipo 'CHAMBERI_TFE' en el partido 3 - 3 Aliagas Team Alineación oficial del equipo 'Aliagas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CHAMBERI_TFE Alineación oficial del equipo 'CHAMBERI_TFE' en el partido 3 - 3 Aliagas Team Alineación oficial del equipo 'Aliagas Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,0 % 29,6 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHAMBERI_TFE

Goles Goles

  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Carlos Zalla es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Zalla, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Passat el minut 81 de joc, Mario Carracedo facilitava les coses al CHAMBERI_TFE amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 5 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Salvador Plumed va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Patrik Lövmar de CHAMBERI_TFE va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Patrik Lövmar va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 68 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrik Lövmar de CHAMBERI_TFE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Ernst Boschker ocupà el lloc d'en Santi Oms al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de CHAMBERI_TFE quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Ernst Boschker que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.
  • 306 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Anders Hasselner ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Aliagas Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Aliagas sabia com jugar al contraatac, i al minut 6, Şansal Sumerhan va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CHAMBERI_TFE. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Stefanis Galvatzoglou la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aliagas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 44.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Daniele Poloni, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Randy Pretre al minut 31, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Stefanis Galvatzoglou se sentia fresc com una rosa.