Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capitan Wojak (487306) - Van Bommel's (1584737) » 351879774: T35/J5/V

Liga 351879774 Información oficial sobre el partido 351879774 en Hattrick

03.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / V.107 (5620)

Capitan Wojak Alineación oficial del equipo 'Capitan Wojak' en el partido 2 - 0 Van Bommel's Alineación oficial del equipo 'Van Bommel's' en el partido
Lluís Carreras (43') 1 - 0
Robbie Weir (71') 2 - 0
Capitan Wojak Alineación oficial del equipo 'Capitan Wojak' en el partido 2 - 0 Van Bommel's Alineación oficial del equipo 'Van Bommel's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Capitan Wojak Alineación oficial del equipo 'Capitan Wojak' en el partido 2 - 0 Van Bommel's Alineación oficial del equipo 'Van Bommel's' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capitan Wojak

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Lluís Carreras va donar a Capitan un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Capitan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Robbie Weir progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Capitan va fer una substitució al minut 40. Gilberto Matute va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Muso Cogić.
  • 095 Minuto 57 (Lesión): El jugador de Capitan Petar Oršulić va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sorena Rezaeian va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de Capitan, en Rafael Juara, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Van Bommel's

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bommels va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kristian Heren, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bommels va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Yves Gengler va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bommels, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Yves Gengler va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Erik-Jan van Hulzen va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Yves Gengler, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Bommels van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 88, però el xut de Clément Lardière des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hermann Peschkel de Bommels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alkım Öztekin de Bommels amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Sven Meißen de Bommels va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Clément Lardière va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Alberto Cáceres que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Oriol Pladevall no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.