Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BRUNO UD (771977) - CF Real Zaragoza (1456719) » 351879300: T35/J12/V

Liga 351879300 Información oficial sobre el partido 351879300 en Hattrick

21.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 12 / V.98 (5611)

Wanchope Almaden Alineación oficial del equipo 'Wanchope Almaden' en el partido 2 - 3 Filisifonsos Alineación oficial del equipo 'Filisifonsos' en el partido
Fatih Özcan (18') 1 - 0
Dionisis Anagnostopoulos (23') 2 - 0
2 - 1 Niklas Läfvenen (73')
2 - 2 Niklas Läfvenen (88')
2 - 3 Manuel Roig (89')
Wanchope Almaden Alineación oficial del equipo 'Wanchope Almaden' en el partido 2 - 3 Filisifonsos Alineación oficial del equipo 'Filisifonsos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wanchope Almaden Alineación oficial del equipo 'Wanchope Almaden' en el partido 2 - 0 Filisifonsos Alineación oficial del equipo 'Filisifonsos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wanchope Almaden

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Csaba Zalavári sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Fatih Özcan que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 23, en Bent Rose del Wanchope va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Dionisis Anagnostopoulos que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Casper Delius una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Adrián Fernández Casariego va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Manuel Roig haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Wanchope al minut 75.

Filisifonsos

Goles Goles

  • 186 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Filisifonsos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Niklas Läfvenen, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): En Niklas Läfvenen va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Filisifonsos eren letals, i Manuel Roig va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Filisifonsos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sixte Puigserver, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Sixte Puigserver va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jonàs Delclòs es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Roig de Filisifonsos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.