Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Coruscant F.C. (310596) - canivales futclub (794271) » 351877124: T35/J14/V

Liga 351877124 Información oficial sobre el partido 351877124 en Hattrick

04.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / V.59 (5572)

Real Coruscant F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Coruscant F.C.' en el partido 1 - 2 Mosaico Team Alineación oficial del equipo 'Mosaico Team' en el partido
Ricardo Queipo de Llano (32') 1 - 0
1 - 1 Christof Gregus (55')
1 - 2 Luis Benítez (82')
Real Coruscant F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Coruscant F.C.' en el partido 1 - 2 Mosaico Team Alineación oficial del equipo 'Mosaico Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Coruscant F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Coruscant F.C.' en el partido 1 - 3 Mosaico Team Alineación oficial del equipo 'Mosaico Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Coruscant F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ricardo Queipo de Llano de Coruscant es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Elías Iglesias va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Xeraldo Cedrón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Coruscant van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 62 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Fernando Henrique Skywalker, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquín Álvarez de Coruscant va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mosaico Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 55 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Christof Gregus.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luis Benítez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Sabatino Ignoffo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rubén Millas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 33, en un 1 contra 1 amb el porter, però Rubén Millas va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Petter Hoftun des de l'esquerra.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Christof Gregus que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en John Cleland va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Christof Gregus rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Christof Gregus va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Luis Benítez.