Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Red Devil's (1432249) - A.D.Comovaeso (311516) » 351874701: T35/J10/V

Liga 351874701 Información oficial sobre el partido 351874701 en Hattrick

07.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / V.16 (5529)

no ens aklarim Alineación oficial del equipo 'no ens aklarim' en el partido 0 - 3 A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido
0 - 1 Javier Diego (37')
0 - 2 Fernando Ormigo (47')
0 - 3 Guerau Joaquim (83')
no ens aklarim Alineación oficial del equipo 'no ens aklarim' en el partido 0 - 3 A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
no ens aklarim Alineación oficial del equipo 'no ens aklarim' en el partido 1 - 1 A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,5 % 47,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

no ens aklarim

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): aklarim va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jaime Pompeyo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Valmor Giménez, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Comovaeso, però Iiro Mattala no va poder encertar el xut.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Arno Beckers va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de aklarim se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): aklarim van sortir al contraatac al minut 61, però Edwin Bruun va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): aklarim van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Jaime Pompeyo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

A.D.Comovaeso

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): El contraatac de Comovaeso va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Javier Diego va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Comovaeso va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Fernando Ormigo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Guerau Joaquim va augmentar l'avantatge de Comovaeso a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Valmor Giménez de Comovaeso va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Abel Romero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després de 66 minuts, Valmor Giménez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcial Peñafuerte va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Joan Antoni Rivera va enviar un xut des de 40 metres al minut 70, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.