Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FORD FARLINE (776476) - HUGOGP F.C. (433890) » 351874535: T35/J11/V

Liga 351874535 Información oficial sobre el partido 351874535 en Hattrick

14.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 11 / V.13 (5526)

TITAN A.E. F.C. Alineación oficial del equipo 'TITAN A.E. F.C.' en el partido 0 - 0 los ill niño Alineación oficial del equipo 'los ill niño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TITAN A.E. F.C. Alineación oficial del equipo 'TITAN A.E. F.C.' en el partido 2 - 0 los ill niño Alineación oficial del equipo 'los ill niño' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TITAN A.E. F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zenaido Gorostiza va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a TITAN per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo Martín Gómez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, Raffaele Di Matteo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 86 per blocar una centrada d'en Narcís Mas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TITAN.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): TITAN es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ambroży Wiącek no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Henry Gotheim al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jorge Alberto Barato va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

los ill niño

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de niño van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marián Turčiačik va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El niño va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en Vebjørn Henriksen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rusmin Žmak.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 71 va fer que Thorsten Elbsegler de niño hagués d'abandonar el terreny de joc. Dominik Glawischnig va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En David Crutchley va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.