Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guarisnais (119869) - c.f. bahia de algeciras (779586) » 351872427: T35/J13/IV

Liga 351872427 Información oficial sobre el partido 351872427 en Hattrick

28.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / IV.39 (3462)

Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido 1 - 0 c.f. bahia de algeciras Alineación oficial del equipo 'c.f. bahia de algeciras' en el partido
Julio Arenas Arnal (63') 1 - 0
Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido 1 - 0 c.f. bahia de algeciras Alineación oficial del equipo 'c.f. bahia de algeciras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido 1 - 2 c.f. bahia de algeciras Alineación oficial del equipo 'c.f. bahia de algeciras' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guarisnais

Goles Goles

  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ofelio Chaparris va treure un córner llarg cap al segon pal que en Julio Arenas Arnal, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Julio Arenas Arnal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 286 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Carlos Tarín va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Passats 30 minuts de joc, en Borxa Mato de Guarisnais va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

c.f. bahia de algeciras

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de bahia va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ynon Peleg, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de bahia la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 260 Minuto 69 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Felipe Álvarez, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del bahia puguin veure en Lars Anders Bøgild jugant de nou; ja que al minut 62 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Marcell Wendelberger el va substituir sense tenir temps d'escalfar.