Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Viejas Glorias FTV (119448) - Club Cim Balandrau Bull BCN (123036) » 351870860: T35/J2/IV

Liga 351870860 Información oficial sobre el partido 351870860 en Hattrick

12.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / IV.12 (3435)

real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido 1 - 1 Club Cim Balandrau Bull BCN Alineación oficial del equipo 'Club Cim Balandrau Bull BCN' en el partido
Gabriel Codina (19') 1 - 0
1 - 1 Jess Shaw (86')
real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido 1 - 1 Club Cim Balandrau Bull BCN Alineación oficial del equipo 'Club Cim Balandrau Bull BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido 0 - 1 Club Cim Balandrau Bull BCN Alineación oficial del equipo 'Club Cim Balandrau Bull BCN' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real indalo

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de indalo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gabriel Codina, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gabriel Codina, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): indalo van sortir al contraatac al minut 38, però Daniel Montilla va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Luis Sanz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Josef Chmelař de indalo va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Gabriel Codina al minut 83 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): indalo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sergio Agrelo va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Abel Reyna després que el jugador de indalo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Adrián Valentín, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Club Cim Balandrau Bull BCN

Goles Goles

  • 164 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Jess Shaw de CCBBB va marcar de penal l'empat al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): El jugador visitant Jess Shaw va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 37 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gisle Gaustad quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Ralf Chauvin al minut 82 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ravid Prossner de CCBBB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.