Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.F. PUBILLAS CASAS (801115) - Indomables FC (436023) » 351870265: T35/J8/IV

Liga 351870265 Información oficial sobre el partido 351870265 en Hattrick

24.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / IV.1 (3424)

F.C.F. PUBILLAS CASAS Alineación oficial del equipo 'F.C.F. PUBILLAS CASAS' en el partido 0 - 1 Indomables FC Alineación oficial del equipo 'Indomables FC' en el partido
0 - 1 Timo Kiuru (82')
F.C.F. PUBILLAS CASAS Alineación oficial del equipo 'F.C.F. PUBILLAS CASAS' en el partido 0 - 1 Indomables FC Alineación oficial del equipo 'Indomables FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.F. PUBILLAS CASAS Alineación oficial del equipo 'F.C.F. PUBILLAS CASAS' en el partido 2 - 0 Indomables FC Alineación oficial del equipo 'Indomables FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.F. PUBILLAS CASAS

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): PUBILLAS va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Enol Astigarraga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Amb 34 minuts disputats, Disvandis Avendaño gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Wojciech Niewiatowski va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Alberto Miró del PUBILLAS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Terence Baker va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31 de partit, el jugador Alberto Miró de PUBILLAS es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 56 (Lesión): PUBILLAS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ramon Benazet no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Vladeta Korać al camp.

Indomables FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ciro Ciscato sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Timo Kiuru que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Indomables va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Albert González va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Indomables van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Waldemar Kopiecki va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El Indomables va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Guy Farand va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Indomables, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Ciro Ciscato va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Keld Løvenkrands es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36 de partit, Keld Løvenkrands de Indomables va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a İlker Ekrik de Indomables la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Salomón Benavides ocupà el lloc d'en Ciro Ciscato al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de Indomables quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.