Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Bo (493442) - Atlético Vilar (799392) » 351869849: T35/J3/III

Liga 351869849 Información oficial sobre el partido 351869849 en Hattrick

19.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / III.10 (3417)

C.D. Bo Alineación oficial del equipo 'C.D. Bo' en el partido 2 - 0 Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido
Utku Umut Madrabaz (39') 1 - 0
Utku Umut Madrabaz (53') 2 - 0
C.D. Bo Alineación oficial del equipo 'C.D. Bo' en el partido 2 - 0 Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.D. Bo Alineación oficial del equipo 'C.D. Bo' en el partido 6 - 1 Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido
Es un cenizo 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Bo

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del C.D. contenien la respiració mentre en Utku Umut Madrabaz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de C.D. pel centre va donar un gran resultat: el gol de Utku Umut Madrabaz va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 16 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Emanoil Cucu va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Zacarías Casillas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Zacarías Casillas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.D. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Utku Umut Madrabaz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Şükrü Pürenvar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): En Paulo Monteiro va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Atlético Vilar

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Ibon Galparsoro va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Atlético van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 77 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Santiago Dapifer no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julius Billings de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Ibon Galparsoro de Atlético va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Paweł Hornowski va prendre el seu rol al minut 85.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Dimitri Pisani ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.