Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Tarjeta Roja (1455856) - la guardiola mecanica (315038) » 349213340: T35/R1

Copa 349213340 Información oficial sobre el partido 349213340 en Hattrick

02.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

C.F. Tarjeta Roja Alineación oficial del equipo 'C.F. Tarjeta Roja' en el partido 2 - 1 la guardiola mecanica Alineación oficial del equipo 'la guardiola mecanica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Tarjeta Roja Alineación oficial del equipo 'C.F. Tarjeta Roja' en el partido 2 - 0 la guardiola mecanica Alineación oficial del equipo 'la guardiola mecanica' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Tarjeta Roja

Goles Goles

  • 110 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53, Tarjeta van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Antonio Manuel Zucunza va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Nicolás Engómez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tarjeta se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en David Daal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tarjeta.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 el Tarjeta va posar setge sobre la defensa central visitant però en Anders Myrstål no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En David Daal va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, David Daal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Tarjeta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sam Tamiset ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

la guardiola mecanica

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de guardiola el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jan-Ulrich Pfanner va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de guardiola va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Baillo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Baillo de guardiola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.