Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panolis Esquerosos (1456600) - Real catanense (796740) » 349212514: T35/R1

Copa 349212514 Información oficial sobre el partido 349212514 en Hattrick

02.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Taz devils cf Alineación oficial del equipo 'Taz devils cf' en el partido 3 - 4 Ceballuts Alineación oficial del equipo 'Ceballuts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Taz devils cf Alineación oficial del equipo 'Taz devils cf' en el partido 0 - 3 Ceballuts Alineación oficial del equipo 'Ceballuts' en el partido
Tiene bastante suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taz devils cf

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): devils, atacant per l'esquerra al minut 10, va aprofitar el magnífic llançament de Edward Bołbot per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): devils s'avançava al marcador al minut 28, després d'un rebot que va caçar en András Tárnai per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Edward Bołbot va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 2 al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): devils enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thor Miljeteig de devils va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Raino Rania ocupà el lloc d'en Luca Burbidge al 34 minuts, dos minuts després que el jugador de devils quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Maurizio Oriani, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Ceballuts

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Ceballuts van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 22, quan Mauro Abbati va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 28. L'anotador per Ceballuts va ser Casimiro Esposti, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 164 Minuto 32 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En José Barrio de Ceballuts va marcar de penal l'empat al minut 32.
  • 170 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a José Barrio posar per davant al seu equip amb un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Ceballuts va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Mauro Abbati va quedar-se sol davant el porter Facundo Padilla, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sérvulo Verganza, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sérvulo Verganza va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Józef Tuzek va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casimiro Esposti de Ceballuts es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Latif Abed-Ibraheem probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.