Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vifredo el Velloso (1420727) - Wiggas FC (794258) » 349212050: T35/R1

Copa 349212050 Información oficial sobre el partido 349212050 en Hattrick

02.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

EuroTrick Alineación oficial del equipo 'EuroTrick' en el partido 2 - 1 FNT Almendralejo Alineación oficial del equipo 'FNT Almendralejo ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EuroTrick Alineación oficial del equipo 'EuroTrick' en el partido 2 - 0 FNT Almendralejo Alineación oficial del equipo 'FNT Almendralejo ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EuroTrick

Goles Goles

  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de EuroTrick. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Władysław Pląder xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 115 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fabrizio Andracchio, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del EuroTrick se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 115.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): EuroTrick va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fabrizio Andracchio ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Almendralejo. La jugada d'estratègia del EuroTrick per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lyonel Letertre va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): EuroTrick va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fabrizio Andracchio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alan Lopes Vieira.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 92 per blocar una centrada d'en Heikki Arponen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de EuroTrick.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Władysław Pląder.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): Uriel Tauler de EuroTrick va abandonar el terreny de joc després de 9 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kamal Asadi va entrar en el seu lloc.

FNT Almendralejo

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ivan Šepela va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nikola Bozukov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Almendralejo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ivan Šepela, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 102 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 102, un contraatac del Almendralejo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Èdgar Xalabarder perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Jean Winckel de Almendralejo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Èdgar Xalabarder de Almendralejo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 100 (Tirita): Al minut 100, Nikola Bozukov de Almendralejo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.