Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prjeglükić C.F. (1458341) - Aviles Deportivo (772573) » 349211986: T35/R1

Copa 349211986 Información oficial sobre el partido 349211986 en Hattrick

02.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Prjeglükić C.F. Alineación oficial del equipo 'Prjeglükić C.F.' en el partido 7 - 3 lukeluke Alineación oficial del equipo 'lukeluke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Prjeglükić C.F. Alineación oficial del equipo 'Prjeglükić C.F.' en el partido 3 - 3 lukeluke Alineación oficial del equipo 'lukeluke' en el partido
Tiene mucha potra 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,9 % 41,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prjeglükić C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Prjeglükić va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Víctor Mula va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passats 75 minuts, Xose Godoy, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Prjeglükić es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pierre Lafond al minut 13 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rubén Madariaga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mateo Aldeguer de Prjeglükić va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Xose Godoy va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Prjeglükić se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Prjeglükić va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 98 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Xose Godoy ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Madariaga de Prjeglükić va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Roberto Antinori de Prjeglükić va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Mateo Aldeguer de Prjeglükić, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pierre Lafond en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): A en Félix Paredes de Prjeglükić li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Pierre Lafond posant el 4 - 2 a l'electrònic.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Víctor Mula va clavar el 5 - 2 per a Prjeglükić amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Prjeglükić, Enrique Eusa, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Xose Godoy de Prjeglükić va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 7 - 3.

lukeluke

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de lukeluke. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Hikmet Saraç xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Als 78 minuts de partit, Alejandro Pont Huerta de lukeluke va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Ruperto Eira quasi aconsegueix empatar per lukeluke al minut 15, però Enrique Eusa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Hikmet Saraç va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Patrik Sidenkvist rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Patrik Sidenkvist que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florinel Iosub de lukeluke la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de lukeluke Ralf Biglin va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Turan Dilhan de lukeluke va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Modesto Susano va xutar fora per a lukeluke, el marcador es va quedar igual: 5 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Hikmet Saraç anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 3 per a lukeluke.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Tito Cendán de lukeluke va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.