Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Barqueros (310765) - Eslida C.F. (795689) » 349211686: T35/R1

Copa 349211686 Información oficial sobre el partido 349211686 en Hattrick

02.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Blooming de Madrid Alineación oficial del equipo 'Blooming de Madrid' en el partido 5 - 1 R.C.D. ESPANYOL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. ESPANYOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blooming de Madrid Alineación oficial del equipo 'Blooming de Madrid' en el partido 1 - 0 R.C.D. ESPANYOL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. ESPANYOL' en el partido
Tiene mucha potra 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blooming de Madrid

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Sergio Udaondo va donar a Blooming un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Corbacho Rodríguez va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Emil Tahvanainen es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): Al minut 56 en Emil Tahvanainen va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Blooming i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 68 minuts de joc. Mentre en Emil Tahvanainen el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Hänsel Waldsaum va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Emil Tahvanainen. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Raúl Osma després que el jugador de Blooming li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis José de Blooming la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

R.C.D. ESPANYOL

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Dario Antonio Munerati va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el R.C.D.E va reduir diferències al marcador: 5 - 1 al minut 79.

Lesiones Lesiones