Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gnordigans, S.C. (1420221) - PicopicoFC (1435412) » 349209346: T35/R1

Copa 349209346 Información oficial sobre el partido 349209346 en Hattrick

02.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Gnordigans, S.C. Alineación oficial del equipo 'Gnordigans, S.C.' en el partido 4 - 3 Dinamo de Kies Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Kies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gnordigans, S.C. Alineación oficial del equipo 'Gnordigans, S.C.' en el partido 3 - 1 Dinamo de Kies Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Kies' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gnordigans, S.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 31 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Eugenio Fowks llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Gnordigans, contenien la respiració mentre en Edilberto Oyarzún s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Gnordigans, a 3 - 1. Eugenio Fowks va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 122 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Eugenio Fowks de Gnordigans, aconseguir un gol al minut 95 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Gnordigans, per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Enrique Comyn, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Gnordigans, va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivan Hammer en un 1 contra 1 amb el porter Mario Hellerbrand, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Gnordigans, la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Dinamo de Kies

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Pelle Brøgger que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Dinamo van mostrar una bona compenetració quan al minut 80 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Iddo D'Haene va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Iddo D'Haene per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Andrej Zver va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.