Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

parot.c.f. (1580685) - R.C.D. Santiveri (989705) » 349207296: T35/R1

Copa 349207296 Información oficial sobre el partido 349207296 en Hattrick

02.11.2011 12:15:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

parot.c.f. Alineación oficial del equipo 'parot.c.f.' en el partido 4 - 1 Zanetti F.C. Alineación oficial del equipo 'Zanetti F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
parot.c.f. Alineación oficial del equipo 'parot.c.f.' en el partido 3 - 1 Zanetti F.C. Alineación oficial del equipo 'Zanetti F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

parot.c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Elio Violi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del parot.c.f. se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Leo Kjeldberg va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): parot.c.f. va augmentar la diferència quan Michael Kuklík no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El parot.c.f. sempre confia amb les genialitats d'en Nataniel Justiniano; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): parot.c.f. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mamadou Diedhiou va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Étienne Gloanec.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Anton Shingarev. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Michael Kuklík gairebé va marcar per a parot.c.f. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Zanetti F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible (general)): Lucio Pisano de Zanetti va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ciprià Pinell que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 66, en un 1 contra 1 amb el porter, però José Cadorra va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Aleandro Zanobi des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Zanetti van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 69, però el xut de Alejandro Kaminsky des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Germano Ribeiro Figueiredo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter José Cadorra no es va rendir i va fer unes grans aturades.