Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VICIO C.F. (1338070) - !Korea! (1335314) » 349205799: T35/R1

Copa 349205799 Información oficial sobre el partido 349205799 en Hattrick

02.11.2011 12:15:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

VICIO C.F. Alineación oficial del equipo 'VICIO C.F.' en el partido 2 - 3 !Korea! Alineación oficial del equipo '!Korea!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VICIO C.F. Alineación oficial del equipo 'VICIO C.F.' en el partido 1 - 1 !Korea! Alineación oficial del equipo '!Korea!' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,9 % 54,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VICIO C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del VICIO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ion-Sandu Rusu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de VICIO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ion-Sandu Rusu va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VICIO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Denny Gosselink, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del VICIO sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Álvaro Loyola, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 93 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 100 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Claudio Marinho Jr. es va comportar com un juvenil al minut 100 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Anestis Tiropitopoulos de VICIO s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

!Korea!

Goles Goles

  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 24 una excel·lent centrada de Esperos Kanakakis va arribar a José Luis Regueiro, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Claudio Marinho Jr. que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 108 (Gol por la izquierda): !Korea! va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 108. Diego Matías Casares va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Antonio Capus, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Matías Casares no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Diego Matías Casares va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Tobias Gosk de !Korea! va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Esperos Kanakakis de !Korea! va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.