Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aniquiladores (1432070) - Symbian (119994) » 349205612: T35/R1

Copa 349205612 Información oficial sobre el partido 349205612 en Hattrick

02.11.2011 12:15:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

que bueno que viniste Alineación oficial del equipo 'que bueno que viniste' en el partido 0 - 1 Misut Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Misut Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
que bueno que viniste Alineación oficial del equipo 'que bueno que viniste' en el partido 1 - 2 Misut Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Misut Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,2 % 74,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

que bueno que viniste

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francesc Alicart es va comportar com un juvenil al minut 13 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): viniste van sortir al contraatac al minut 21, però Curro Izaza va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marius Zürrer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Aleks Gnatkowski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de viniste se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Kim Willemsen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de viniste.

Misut Fútbol Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 110 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 110, quan Steeve Le Boulch va posar els visitants Misut per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Misut que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Iván Cantabrana, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Misut va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Micky Mordechai va desviar el xut final de Nestoras Kamaras després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 109 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Misut al minut 109, però el xut de Charles Liessens va topar amb la tanca defensiva.