Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iker Team C.F. (777140) - Rojobots FC (122344) » 349205576: T35/R1

Copa 349205576 Información oficial sobre el partido 349205576 en Hattrick

02.11.2011 12:15:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Iker Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Iker Team C.F.' en el partido 3 - 4 Moñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Moñas F.C.' en el partido
1 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 3
1 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 0
0 / 0 Evento 142Goles de contra por la izquierda/Evento 242Ocasiones de contra por la izquierda 1 / 3
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
91 % Posesión 45' 9 %
91 % Posesión 90' 9 %
Presionar Nivel de táctica: 5 Táctica Contraataques Nivel de táctica: 14Nivel de táctica: 14
Iker Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Iker Team C.F.' en el partido 3 - 4 Moñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Moñas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Iker Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Iker Team C.F.' en el partido 1 - 0 Moñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Moñas F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iker Team C.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 64 (Gol de penalti): Després de 64 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Iker, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Mateusz Znój de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladko Petkov de Iker es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Goran Smiljanić semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Iker Mateusz Znój no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Satur Ordoñez Villa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Goran Smiljanić de Iker va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Hartwig Weber, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Satur Ordoñez Villa va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Iker i 3 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Iker Vladko Petkov va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jan Jesberger xutant per a Iker va fer anar la pilota just on la volia, però Satur Ordoñez Villa, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): Tudor Cheran, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Satur Ordoñez Villa va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Iker i 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 139 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Francesco Di Domenico de Iker va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 142 (Penalti fallado (nervioso)): Massimiliano Beatrice de Iker va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.

Moñas F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): En Alberto Saavedra va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Moñas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Alberto Saavedra va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Moñas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Jordi Carmany des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Cerezales de Moñas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Juan Jiménez va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Moñas Satur Ordoñez Villa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Genaro Manzano Ruiz. El marcador continuava 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Moñas Hixinio Mongado va intentar enganyar Genaro Manzano Ruiz amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 1.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Luis Cerezales de Moñas anava molt fort i col·locat però Genaro Manzano Ruiz no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 1.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Jordi Carmany de Moñas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Genaro Manzano Ruiz en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 055 Minuto 134 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Javier Granulles de Moñas va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 137 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Moñas, Narcís Ricós, col·locà la pilota just a les mans d'en Genaro Manzano Ruiz. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 140 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Miguel Ángel Soto Aguilar de Moñas anava molt fort i col·locat però Genaro Manzano Ruiz no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 144 (Penalti marcado): El jugador de Moñas, Velasco Piedrafita, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.