Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elche Style (1336374) - Olympiakojos (314490) » 349205512: T35/R1

Copa 349205512 Información oficial sobre el partido 349205512 en Hattrick

02.11.2011 12:15:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

MÉS QUE UN CLUB! Alineación oficial del equipo 'MÉS QUE UN CLUB!' en el partido 2 - 3 Inter de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Inter de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MÉS QUE UN CLUB! Alineación oficial del equipo 'MÉS QUE UN CLUB!' en el partido 0 - 1 Inter de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Inter de Barcelona' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MÉS QUE UN CLUB!

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Jospeer Vunck igualava per CLUB! en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Mario Sinigaglia, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. CLUB! es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Abel Ponnet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): CLUB! van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 56, però Cassiano Sabino va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jari-Antti Jousmaa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Al minut 59 de partit, el jugador Anders Öhrer de CLUB! es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Anders Öhrer de CLUB! va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Julien David de CLUB! va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de CLUB! Andrej Anđelković va intentar enganyar Amadeo Góngora amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Owen Woolfe va xutar fora per a CLUB!, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Bengt Tjäderstrand de CLUB! anava molt fort i col·locat però Amadeo Góngora no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.

Inter de Barcelona

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Venkatasubbu Selladurai va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Luis Nicuesa, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 164 Minuto 54 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 54 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Barcelona. Catarino Brás el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va estar a punt d'empatar al 50 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de István Gőcze que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 99 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En István Gőcze ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Mimmo Bauer de Barcelona va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Glen Fack va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Barcelona a la tanda de penals: 2 - 3!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Barcelona, Mimmo Bauer, col·locà la pilota just a les mans d'en Bengt Tjäderstrand. El marcador: 2 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Vuk Urošević, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Bengt Tjäderstrand va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Barcelona i 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Barcelona Manuel Pardo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Bengt Tjäderstrand. El marcador continuava 2 - 3.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ronny Hanke de Barcelona va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.