Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Goles3D FC (490847) - Tocinsa F.C (1459236) » 349204341: T35/R1

Copa 349204341 Información oficial sobre el partido 349204341 en Hattrick

02.11.2011 12:30:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Sheber20 Alineación oficial del equipo 'Sheber20' en el partido 1 - 4 Tocinsa F.C Alineación oficial del equipo 'Tocinsa F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sheber20 Alineación oficial del equipo 'Sheber20' en el partido 1 - 1 Tocinsa F.C Alineación oficial del equipo 'Tocinsa F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,4 % 27,5 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sheber20

Goles Goles

  • 114 Minuto 61 (Gol de penalti): Després de 61 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Sheber20, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Leopold Antweiler de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Leopold Antweiler va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de Sheber20, en Frederik Siemssen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Tocinsa F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jan Kachlíř va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 86, quan Marsas Visokinskas va posar els visitants Tocinsa per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sheber20. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Guus Bessels la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tocinsa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 87.
  • 180 Minuto 88 (Gol de falta): Piotr Kipa va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a Tocinsa gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Tocinsa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sauro Bocage va desviar el xut final de José Luis Ortiz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Tocinsa van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 17 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Piotr Kipa, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tocinsa, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Diego Illera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gunnar Engelsøy de Tocinsa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Cliff Phillips de Tocinsa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Gunnar Engelsøy de Tocinsa per doble groga al minut 84.