Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real.Madriz (1595485) - Irreducibles (1420957) » 349203675: T35/R1

Copa 349203675 Información oficial sobre el partido 349203675 en Hattrick

02.11.2011 12:30:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Tots Som Un Alineación oficial del equipo 'Tots Som Un' en el partido 6 - 7 Balandros CD Alineación oficial del equipo 'Balandros CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Tots Som Un Alineación oficial del equipo 'Tots Som Un' en el partido 3 - 5 Balandros CD Alineación oficial del equipo 'Balandros CD' en el partido
Tiene bastante suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,5 % 72,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tots Som Un

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Arnau Cucurella sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Oscar Valenciaga que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 35 gràcies a la jugada de Jordi Arévalo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Tots a 3 - 1. Fernando Giménez va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Corria el minut 80, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Tots s'avançava en el marcador després que en Arnau Cucurella xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, Tots aconseguia empatar el partit a 5 - 5 quan Fernando Giménez va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Arnau Cucurella tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Ambrosio Cepeda de Tots va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Jesús Ángel Valero de Tots va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Raúl Núñez de Tots anava molt fort i col·locat però Vyacheslav Blokh no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Aureliano Dimo de Tots va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tots, Miguel Traver, col·locà la pilota just a les mans d'en Vyacheslav Blokh. El marcador: 5 - 6.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Jesús Ángel Valero de Tots és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 6.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Amador Darder xutant per a Tots va fer anar la pilota just on la volia, però Vyacheslav Blokh, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Umberto Stefanini va xutar fora per a Tots, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tots Fernando Giménez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 139 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ambrosio Cepeda va xutar fora per a Tots, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!

Balandros CD

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Balandros es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Olli Kurronen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Balandros van mostrar una bona compenetració quan al minut 42 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Olli Kurronen va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Olli Kurronen que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 en Dobrociech Echaust va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 4 - 4.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Momme Lepel que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a Balandros.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Gerard van Eijsden va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Miguel Traver.
  • 272 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Bledian Hiso, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 100 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignasi Visús de Balandros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kristoffer Gulling de Balandros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Balandros Timothy Luiselli va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Ignasi Visús va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Dobrociech Echaust, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Miguel Traver va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Balandros i 5 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Balandros Bledian Hiso va intentar enganyar Miguel Traver amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 6.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Alejandro Martín Fazzini de Balandros va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Balandros Olli Kurronen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Miguel Traver. El marcador continuava 6 - 6.
  • 059 Minuto 138 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Christoph Eisenhart xutant per a Balandros va fer anar la pilota just on la volia, però Miguel Traver, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): El jugador de Balandros, Albert Anguera, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.