Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pandas Club (435910) - toRRENT CF ES ACESIUM (774942) » 349202883: T35/R1

Copa 349202883 Información oficial sobre el partido 349202883 en Hattrick

02.11.2011 12:30:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Silmaril Khemu club Alineación oficial del equipo 'Silmaril Khemu club' en el partido 1 - 4 Crisombabys Alineación oficial del equipo 'Crisombabys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Silmaril Khemu club Alineación oficial del equipo 'Silmaril Khemu club' en el partido 0 - 3 Crisombabys Alineación oficial del equipo 'Crisombabys' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silmaril Khemu club

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 37 minuts quan Manuele De Natale va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Silmaril.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luís Longo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfredo Terrona al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Agu Niinas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Crisombabys

Goles Goles

  • 164 Minuto 44 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 44 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Crisombabys. Andrés Sánchez el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 174 Minuto 80 (Gol de penalti): Quan passaven 80 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Crisombabys. En Andrés Sánchez va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Omar Bardach va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Crisombabys, Jesús Zuazna, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Andrés Sánchez va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Sadibou Diedhiou va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Felipe Zazo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Crisombabys que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Doğan İlknur, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, David Vicioso va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Clodoveo Higueras de Crisombabys va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.